Katte er generelt enspændere, og har ofte brug for at kunne komme ind og ud af huset når de vil. De bruger generelt meget tid ude, og har behov for at se andre katte for at kunne holde sig glade. Derfor kan det være en fordel for både dig og din kat, at du installerer en kattelem i din dør. Så slipper du for at skulle åbne og lukke døren i tide og utide, og din kat slipper for at skulle vente på dig når den vil ud. Du kan også, med en kattelem, lære din kat at blive renlig, så du slipper for at have en stænkende kattebakke stående i huset. 

Kun din egen kat er velkommen i huset

Hvis du overvejer at anskaffe dig en kattelem, så skal du ikke være bange for, at du giver alle byens katte adgang til dit hus. Kattelemmen fungerer nemlig på den måde, at den kun åbner, hvis den er i kontakt med din kats halsbånd. Med andre ord er din kats halsbånd din kats nøgle til huset.

     Så kan din kat få lov til at gå ud og ind, og du kan have ro maven, velvidende at kun din kat kommer ind og ud af hoveddøren. 

      Du kan få to slags infrarøde kattelemme. Hvis det gør dig utryg, at nogen kan pille halsbåndet af din kat, eller den skulle tabe det, Så alle skulle få adgang til din kattelem så kan du i stedet finde en lem der bruger en chip. Chippen bliver indopereret i din kat, så den sidder under huden. Så er du helt sikker på, at det kun er din kat der slipper igennem. 

Hvor finder du en god kattelem?

Der findes mange udbydere, der laver forskellige kattelemme. Du kan eksempelvis gå ud i en butik, og finde det design, der passer bedst til dit hus, eller du kan lede online. Hvis du vælger at kigge online efter en kattelem, så kan du med fordel lede på kattelemme.dk. Her finder du et bredt udvalg af kattelemme, og er nærmest garanteret at finde en lem, der passer ind i din dør. 

       Hvis du vil have et godt tilbud, kan det være en god ide at lede på internettet, i stedet for at vælge den første og bedste lem i en butik. Du finder nemlig ofte de bedste tilbud på nettet, hvor du ofte også kan finde prismatch.

     Så hvis du vil give dig selv og din kat mere frihed, så burde du skaffe dig en kattelem, så din kat får den frihed den fortjener.